De verfijnste pizza en pasta in Boechout
Proef een stuk van Italië in eigen land. In La Vita e Bella in Boechout tovert Franco Mandaglio heerlijke pasta’s en pizza’s op tafel die de oorspronkelijke tradities van Calabrië in ere houden. U kan ook kiezen voor andere gerechten, altijd bereid met Italiaanse gevoel voor kwaliteit.
Minestrone - Italiaanse groentensoep |
|
|
|
Antipasti freddi / Koude Voorgerechten
- Carpaccio di Manzo
- Vitello Tonnato
- Insalata Caprese (Buffel)
- Antipasto Misto
- Duo Carpaccio Salmone / St Jacob
- Parma di Melone
|
Antipasti Caldi / Warme Voorgerechten
- Funghi Trifolati (champignons)
- Scampi all Diavolo
- Scampi all olio e aglio
- Carpaccio di Melenzane (aubergine)
- Bruscetta di Pomodoro
|
|
|
Paste / Pasta’s
- Cannelloni Ricotta e Spinaci
- Lasagna Bolognese
- Penne Arrabbiata
- Spaghetti Bolognese
- Spaghetti Carbonara
- Spaghetti al Pesto
- Spaghetti Pescatore
- Spaghetti al Vongole
- Spaghetti Pommodori e Basilico
- Gnocchetti Sardi Pommodoro
- Fettuccini Funghi e Gambas
- Fettuccini al Salmone
- Fettuccini Limperatore
- Fettuccini Mare e Monte
- Spaghetti all Siciliana
- Spaghetti all aglio e olio (pikant)
|
Pizze / Pizza’s (basis: tomaatsaus en mozzarella)
- Margherita
- Napoletana: ansjovis , kappertjes , olijven
- Funghi: champignons
- Prosciutto: ham
- Salami
- Marinara: verschillende soorten vis , look
- Capriciosa: champignons , paprika , hesp , salami
- Pizza di Casa: parmaham SD , Rucola , Grana Padano
- Vulcano: olijven , salami , pepers , pikante olie
- Calzone: dubbel gevouwen pizza met salami , ei , tomaten , hesp , paprika
- Siciliana: tonijn , olijven , ajuin
- Vegetariana
- Gorgonzola: italiaanse blauwe kaas
- Quattro stagioni: champignons , tonijn , hesp , paprika
|
|
|
Carni / Vleesgerechten
- Scaloppa Financiera
- Kalfslapje met ham en mozzarella in roomsaus
- Scaloppa Parmigiana
- Kalfslapje met aubergines en tomaatsaus
- Scaloppa Milanese
- Gepaneerde Kalfslapje
- Scaloppa Saltimbocca alla Romana
- Kalfslapje met Parmaham en salie kruiden in boterwijnsaus
- Filetto di manzo pizzaiola
- Ossenhaas filet pur met ansjovis, kappertjes, olijven, oregano kruiden, look in tomatensaus
- Filetto di manzo ai funghi
- Ossenhaas filet pur met boschampignonroomsaus
- Ossobuco alla Milanese e Risotto
- Kalfschenkel op Milanese wijze
- Costadelle di Agnello
- Lamskroon met groenten
- Kalfsniertjes ai Funghi
|
Pesci / Visgerechten
- Filetto di Merluzzo
- Kabeljauw filet met pasta
- Filetto di salmone al Basilico
- Zalmfilet met pesto van basilicum
- Gamberoni Diavolo (16/20)
- Gamba’s met pikante tomatensaus
- Gamberoni all’ aglio e olio
- Gamba’s met boterlooksaus
- Gebakken Tong met Prosecco
- Gebakken Tong met Citroenboter
- Filetto di Spigola
- Zeebaarsfilet met tomatensaus en basilicum
|
|
|
Dolce / Desserts
- Tiramisu
- Panna Cotta
- Tartufo Negro
- Cassatta Siciliana
- Proffiterols met slagroom
- Sorbet Limone
- Vanilleijs
- Stracciatella
- Dame Blanche
|
|
Kom dus zeker eens langs om stijlvol te tafelen in het gerestaureerde treinstation van Boechout. Neem contact met La Vita e Bella voor meer info.